Leie hotellrom for noen timer - er det mulig?

04.01.2020 03:15

 

Mange lurer på om det er mulig å leie hotellrom eller lokale for noen timer. Det kan være mange grunner til å leie et sted kun for noen timer. Kanskje er man på gjennomreise og trenger et sted å slappe av for et stund. Det er også mange som trenger et lokale for noen timer, kanskje i jobbsammenheng for å ha et møte eller en presentasjon. Desverre er det slik at de fleste overnattingssteder opererer med døgnleie, slik at man må betale for et helt døgn. Det finnes imidlertid noen muligheter for å leie et rom på timebasis.

 

PS: Vi har fått nye bedre nettsider. Denne artikkelen er flyttet hit: Leie hotellrom for noen timer - er det mulig? 

 

Rom til leie per time

Her kan du finne rom som kan leies per time. Disse er lokalisert supersentralt, perfekt mens du venter på toget eller bussen og vil slappe av noen timer, jobbe litt eller ta en dusj. Rommene er utstyrt med kontorpult, seng og det er tilgang til dusj. Det er også muligheter for oppbevaring av bagasje

Her kan du leie rom pe r time i Oslo

 

Timeleie via Airbnb

På Airbnb er det mange private som leier ut rom og leiligheter. Siden dette er privat overnatting, kan man finne verter som er mer fleksible og som er villige til å leie ut på timebasis. Det som er så fint med Airbnb er at man kan chatte direkte med utleier før man bestiller, og slik kan man enkelt spørre om timeleier er mulig og avtale en pris ut fra dette: Slik blir du medlem av Airbnb

Leie hotellrom noen timer 

Det finnes også noen hoteller som leier ut rom for noen timer. Under korona-epedemien har det vært flere hotellkjeder som har tilbudt hotellrom som kontormulighet på dagtid, helt ned i et par hundrelapper. Da får man et rom til disposisjon noen timer med skrivebord, behagelig stol og raskt og pålitelig wifi. 

Her kan du søke e tter slike rom

 

Korttidsleie.no

Sjekk sidene på korttidsleie.no, som linker til stadig flere overnettingsteder som leier ut for kortere og lengre perioder, alt fra timeleie til leie per døgn, per uke og per måned. Her finner du overnatting de fleste stedene i Norge:

 

Korttidsleie i Oslo 

Korttidsleie i Bergen

Korttidsleie i Trondheim

Korttidsutleie øvrige steder i Norge

 

 

___________________

Emner: Leie hotellrom for noen timer, korttidsleie, timeleie hotell

Disclaimer: We earn a commission if you book via this link. This does not affect your end price